روش ساده سیستم های پهلوگیری

دانستن عملکرد – بو تراستر و سیستم های پهلوگیری – از عوامل کم کردن استرس ونگرانی در پهلوگیری می باشد.

اولین چیزی که می بایست در هنگام  استفاده از  bow Thruster مد نظر قرار داد این است که آن ممکن است در بدترین زمان ممکن از کار بیافتد ،بنابراین نباید در هنگام پهلوگیری بیش از حد به آن وابسته شد. و بهتر این است که بدون استفاده از  bow thruster پهلوگیری کرد و درصد اشتباه را کاهش داد تا در شرایط اضطراری قادر به پهلوگیری کرد.

نکته ی  دیگر در رابطه با bow thruster  اینکه عملکرد آن چگونه است، بدون استفاده از  bow thruster  یک شناور هنگام پهلوگیری  تنها از جهت پاشنه عکس العمل نشان میدهد. با چرخاندن سکان پاشنه تغییر مکان  میدهد و قسمت سینه خلاف جهت حرکت میکند.زماننی که شما با سکان ،قایق را حرکت میدهید قسمت پاشنه بیش  از قسمت سینه حرکت داده میشود و برعکس هنگامی که شناور با  BOW THRUSTER  حرکت داده میشود قسمت سینه بیش از قسمت پاشنه حرکت داده میشود. این کار و رابطه واکنش ، نشان میدهد که چگونه میتوان شناور را با استفاده از ترکیب rudder و throttle و BOW THRUSTER  بهتر حرکت داد.

همچنین میتوان از bow thruster  برای دور زدن شناور در اطراف اسکله یا حتی در یک محیط خیلی بسته  استفاده کرد.در حین حرکت شناور، با چرخش های پروانه همانند حرکت ان به جلو یا عقب ، پهلوگیری را هم  میتواند انجام  دهد، اما استفاده از  bow thruster  در هنگام حرکت تاثیر فوق العاده ای دارد.

چرخش در یک محیط کوچک کار نسبتا دشوار است اگر بدون استفاده از bow thruster  این کار انجام شود(مگر اینکه از از برخی مکانهای اسکله به خوبی استفاده کنید یا اینکه از یک نفر دیگر برای اینکار کمک بگیرید)

وقتی که در حالت پهلوگرفتن قرار میگیرید ، با جوی استیک میتوانید همه چیز را کنترل کنید و سکان در حالت طبیعی متوقف میشود .

خرید ، فروش قایق تفریحی و تفریحات دریایی در ایران ، تفریح دریایی در تهران انزلی و کیش
خرید ، فروش قایق تفریحی و تفریحات دریایی در ایران ، تفریح دریایی در تهران انزلی و کیش
خرید ، فروش قایق تفریحی و تفریحات دریایی در ایران ، تفریح دریایی در تهران انزلی و کیش

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.